|
www.fcceahlaul.ro Forumul echipei de fotbal FC Ceahlaul Piatra Neamt
|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Neamt
|
Posted: Sun May 02, 2010 9:28 am Post subject: mai avem sanse? |
|
|
| suntem pe ultima suta de metriiiiiii....ce ziceti?mai avem acar o sansa mica,micA?mmmm...cam greu,oricum apreciez baietii ca lupta si chiar am vazut ca unii din ei isi dau interesul.....cred ca suntem si putin ghinionisti...bafta baieii,va tinem pumii si suntem alaturi de voi,cat putem!Hai ceahlaul! |
|
| Back to top |
|
 |
Bilbo
|
Posted: Wed May 19, 2010 8:43 am Post subject: |
|
|
Salutare...In primul rand vreau sa va mentionez faptul ca nu tin cu Ceahlaul,pur si simplu simpatizez fanii acestei echipe si am un respect deosebit pentru ei.
In al doilea rand,sunt din Urziceni,tin cu Unirea si imi pare rau ca prin victoria noastra v-am bagat cum s-ar zice in B.Totusi,as ruga suporterii care au facut deplasarea la Urziceni sa-mi lase un id de messenger,ori,sa ma contacteze in privat pentru a le lasa eu.
Un lider de galerie ceva ?
Salutari inca o data,multa bafta si tot respectul !
SUCCES IN B SI V-ASTEPTAM DIN NOU IN PRIMA LIGA ! |
|
| Back to top |
|
 |
Bilbo
|
Posted: Wed May 19, 2010 8:44 am Post subject: |
|
|
Salutare...In primul rand vreau sa va mentionez faptul ca nu tin cu Ceahlaul,pur si simplu simpatizez fanii acestei echipe si am un respect deosebit pentru ei.
In al doilea rand,sunt din Urziceni,tin cu Unirea si imi pare rau ca prin victoria noastra v-am bagat cum s-ar zice in B.Totusi,as ruga suporterii care au facut deplasarea la Urziceni sa-mi lase un id de messenger,ori,sa ma contacteze in privat pentru a le lasa eu.
Un lider de galerie ceva ?
Salutari inca o data,multa bafta si tot respectul !
SUCCES IN B SI V-ASTEPTAM DIN NOU IN PRIMA LIGA ! |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|