www.fcceahlaul.ro Forum Index www.fcceahlaul.ro
Forumul echipei de fotbal FC Ceahlaul Piatra Neamt

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Viorel Mestecaneanu

Post new topic   Reply to topic    www.fcceahlaul.ro Forum Index -> Conducerea
View previous topic :: View next topic  
Author Message
allexandru

PostPosted: Mon Aug 20, 2007 2:05 pm    Post subject: Viorel Mestecaneanu Reply with quote

Sincer sa va spun, nush ce cauta acest om in fruntea clubului.
Back to top
View user's profile Send private message
ColdRecon

PostPosted: Wed Aug 22, 2007 8:31 am    Post subject: Reply with quote

Interdictie si in restaurant * "Daca mi se face foame, ma duc la primul chiosc pe care-l am in cale, imi iau o felie de parizer si o chifla, dar imi continui drumul spre casa pentru a servi ?masa?. Nicidecum nu ma afisez prin restaurante, sa ma fac de rusine", este varianta pe care ar adopta-o Hizo in locul elevilor lui, dupa un esec in campionat * "Noua, celor din conducere, ne era mai mare rusinea sa mai dam ochii cu lumea de prin oras. Stateam si sufeream la birourile de la club pentru esecul echipei", povesteste presedintele Mastacaneanu atmosfera din birourile conducerii pietrene, la infrangerea contra dinamovistilor.

Ce ziceam eu de ce am vazut in strand dupa meci?
allexandru

PostPosted: Wed Aug 22, 2007 8:43 am    Post subject: Reply with quote

ColdRecon wrote:
Interdictie si in restaurant * "Daca mi se face foame, ma duc la primul chiosc pe care-l am in cale, imi iau o felie de parizer si o chifla, dar imi continui drumul spre casa pentru a servi ?masa?. Nicidecum nu ma afisez prin restaurante, sa ma fac de rusine", este varianta pe care ar adopta-o Hizo in locul elevilor lui, dupa un esec in campionat * "Noua, celor din conducere, ne era mai mare rusinea sa mai dam ochii cu lumea de prin oras. Stateam si sufeream la birourile de la club pentru esecul echipei", povesteste presedintele Mastacaneanu atmosfera din birourile conducerii pietrene, la infrangerea contra dinamovistilor.

Mestecaneanu asta est eun mare mincionos, iar intamplarea care ai relatat-o tu il contrazice. Daca faceai niste poze, ii inchizi de tot gura. Rezultatele negative ale echipei se datoreaza in mare parte lui!
Back to top
cretz

PostPosted: Wed Aug 22, 2007 4:18 pm    Post subject: Reply with quote

allexandru wrote:
ColdRecon wrote:

Mestecaneanu asta est eun mare mincionos, iar intamplarea care ai relatat-o tu il contrazice. Daca faceai niste poze, ii inchizi de tot gura. Rezultatele negative ale echipei se datoreaza in mare parte lui!

e paralel cu fotbalul am inteles ca e nuj ce ruda cu stefan de asta e pus si el acolo da n-are o treaba
Back to top
allexandru

PostPosted: Wed Aug 22, 2007 4:33 pm    Post subject: Reply with quote

si cica mai e nas si cu Costel Ilie! Rolling Eyes
Back to top
cretz

PostPosted: Wed Aug 22, 2007 8:01 pm    Post subject: Reply with quote

creca de asta a scapat el de la mititica Laughing
Back to top
allexandru

PostPosted: Thu Mar 13, 2008 12:22 pm    Post subject: Reply with quote

Viorel Mestecăneanu, preşedintele CA, este convins că Ceah­­­lăul va evita retrogradarea.

„Se va vorbi de mulţi bani. Eu îi aştept, dar nu cred că băieţii noştri se gândesc la banii altora înainte de a-şi face treaba pentru clubul unde au angajament. Avem mare nevoie de un şoc, de o victorie importantă sâmbătă, pentru ca echipa să-şi revină. Vom rămâne în Liga I, o să vadă toată lumea asta!”, a afirmat oficialul nemţenilor.

Viorel Mestecăneanu a anunţat că în vară Ceahlăul îşi va schimba strategia şi va încerca să reconstruiască echipa bazându-se pe jucători tineri. „După terminarea campionatului vom lua în calcul formarea unei echipe cu elementele locale de perspectivă. Nu e cazul acum să trecem la sancţiuni pecuniare înaintea unui meci important cu liderul campionatului. Lupta continuă, pentru că vor mai fi surprize mari“, a spus acesta

sincer eu nu as vrea o echipa cu jucaotir ca Barna, Forminte, Vitelaru si Nohai. de fapt daca jucam in divizia 2, cred ca vom ocupa un loc bun (5-8)cu acesti jucaotir .
Back to top
Iusty

PostPosted: Fri Mar 14, 2008 2:43 pm    Post subject: Reply with quote

bla bla bla minciuni si "promisiuni" cine va mai crede???? eu nu Razz
View user's profile Send private message Yahoo Messenger
tomas

PostPosted: Tue May 25, 2010 10:03 pm    Post subject: Reply with quote

PE CAND EXEMPLUL CELOR DE LA ALBA-NEAGRA?PARDON IULIA? DEMISIA CU TOTIIIIII Very Happy NU VA MAI VREM CEAHLAUL INSEAMNA PIATRA NEAMT ,IAR PIATRA NEAMT SUNTEM NOI CETATENII
Back to top
Post new topic   Reply to topic    www.fcceahlaul.ro Forum Index -> Conducerea All times are GMT
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum